Personas: Lo que nos hace humanos

Hoy quiero compartir con vosotros un gran proyecto:

 

El cineasta y artista Yann Arthus-Bertrand pasó tres años recogiendo historias de la vida real de 2000 hombres y mujeres de 60 países. Trabajando con un equipo dedicado de traductores, periodistas y cámaras, Yann captura temas muy personales y profundos que nos unen a todos: la lucha contra la pobreza, la guerra y la homofobia y el futuro de nuestro planeta. Todo ello mezclado con momentos de amor y felicidad.

 

A lo largo de 3 horas se muestran historias que nos recuerdan lo que nos une independientemente de culturas, géneros, clase económica… y al mismo tiempo lo que nos separa. Os recomiendo enormemente verlo porque os impresionará y os hará reflexionar sobre lo realmente importante.

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 3
 • #1

  Hiram Gorgone (domingo, 05 febrero 2017 22:26)


  You ought to take part in a contest for one of the best websites on the internet. I will recommend this blog!

 • #2

  Lee Dowless (lunes, 06 febrero 2017 21:43)


  An outstanding share! I've just forwarded this onto a co-worker who had been conducting a little research on this. And he in fact bought me dinner simply because I found it for him... lol. So let me reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending the time to talk about this subject here on your web page.

 • #3

  katie (jueves, 19 septiembre 2019 01:55)

  Luin en línea-kommentin Los Angelesissa toimivasta periodista paljastaa kuinka hän löytää poikaystävän, 2 kuukautta sen jälkeen kun hänen entinen poikaystävänsä hajotettiin.
  Lähetän sähköpostiviestin yhteyttä samaan Dr.Amisoon, koska minulla en tämä voimakas aikomus, että asiat toimivat minulle, uskoin todistusten olevan tosielämän todisteita. Tajusin, että tämä olisi hyvä jakaa täällä, koska tiedän, että se inspiroi myös muita.
  onneksi minulle löysin Dr.Amison sähköpostiyhteyden blogiviestissä. Todistan tänään maailmalle ilosta ja onnellisuudesta ... tämä en yksi elämäni iloisimmista hetkistä. Dr.Amiso Suuri Rakkaus-Loitsu lunasi loitsun puolestani palauttaakseni entisen aviomieheni taika- ja rakkausloitsuillaan.
  Olen naimisissa yli 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni huijasi minua todella ja haki avioeroa. Erotimme ennen kolme kuukautta sitten ja palasimme takaisin takaisin niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla.
  Rakastan mieheni niin paljon. En olisi voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saadakseen hänet tuntemaan olonsa huonoksi..halusin vain hänen takaisin rakastavan minua ikuisesti. tänään elämme molemmat onnellisina yhdessä. Rakastan häntä niin paljon. Tarkoitan, että hän oli ensimmäinen rakkauteni (ainakin sellainen tuntuu).
  Olen kiitollinen ja upea tälle hienolle miehelle. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yritän sen ja se toimii minun hyväni. Olen varma, että tämä toimii myös sinulle, 100% varma.
  ota yhteyttä hänen henkilökohtaisen viestinsä kautta (herbalisthome01@gmail.com)
  Hänellä en valtuudet ratkaista seuraavat suhteita koskevat kysymykset -
  * Rakasta loitsuja Win-Back Ex-rakastaja ja pysy pysyvästi mukanasi.
  * Menestys ja promootiotaika, ja varakas.
  * Perinteiset yrtit ja juuret parantavat syöpää, aivohalvausta, neitsyöpää, HIV / aids-parannusta.
  * Maaginen loitsu rintojen ja rintojen suurentamiseen / pienentämiseen.
  * Henkinen puhdistus, rasvanpoltto ja laihtuminen.
  * hedelmällisyysmaagia - NAISEN hedelmät, kuljeta omaa lastasi.
  * taikuutta, LOTERÍA DE HECHIZOS Y DELETREO DE WEL-PELIT
  Internet auttaa todella paljon tarjoamalla nopeita ja kiireellisiä ratkaisuja elämän ongelmiin.
  tässä sobre Dr.Amison henkilökohtainen sähköpostiyhteys; herbalisthome01@gmail.com